Whitepaper: in 7 stappen grip krijgen op online reviews

Moet ik reageren op online reviews van klanten? Hoe maak ik van een slechte recensie een positieve beoordeling? Wat doe ik met reviews op Amazon? En wat als er fake reviews binnenkomen?

 

Iedere online retailer kent inmiddels de enorme impact van reviews op conversie. Veel minder e-commerce spelers lijken echter door te hebben hoe, en waarom, je als organisatie op reviews reageert. Of hoe je het overzicht houdt over recensies op meerdere platforms. In deze whitepaper helpen we je verder.

 

Haal in 7 stappen meer uit online reviews

In zeven stappen leggen we uit hoe je als e-commerce bedrijf grip krijgt op je online reviews. Van het analyseren van je bestaande recensies tot het formuleren van een goede review-response-strategie. Alle stappen worden onderbouwd met relevante voorbeelden en actuele onderzoekscijfers. Dit levert een praktische gids op waarmee je direct werk kan maken van je review management.

    • Overzicht over reviewplatforms
    • Do’s en dont’s bij reageren op negatieve reviews
    • Het effect van reageren op klanttevredenheid en omzet
    • De onderdelen van een goede review response strategie

 

Voor wie is deze whitepaper?

In deze whitepaper hebben we het voornamelijk over reviews voor online retailers en merken die verkopen aan consumenten. Veel lessen over recensies zijn echter universeel, dus download deze whitepaper ook zeker als je werkzaam bent in de dienstensector of zakelijke verkoop. Omdat online reviews raken aan ieder aspect van de klantbeleving is deze whitepaper relevant voor een breed publiek, van marketing beslissers en e-commerce managers tot customer-care specialisten en CX-adviseurs.

 

Aan de slag met review management?

Wil je meer weten over het managen van reviews? Neem dan contact op met de experts van RIFF. Dagelijks helpen wij online retailers met het versterken van hun merk via social media engagement, webcare en het managen van reviews.

Download nu

Download nu gratis

In zeven stappen leggen we uit hoe je als online retailer grip krijgt op je reviews. Het resultaat? Een hogere gemiddelde beoordeling, meer recensies en bovenal een groeiende omzet. Vul je gegeven in om de whitepaper gratis te downloaden: