Social Media Engagement Specialist
(Frans / Nederlands)

Locatie(s)
Amsterdam
Uren
6-18
Talen
Nederlands
Frans

Bonjour, nous sommes à la recherche de spécialistes déngagement dans les réseaux sociaux! Helaas is dit alles wat ik kan schrijven in het Frans en daarom zoeken wij jou!
Vind jij het leuk om advies te geven over kamerplanten of om klanten te helpen met het vinden van een oplossing wanneer er bijvoorbeeld een recent aangeschaft product niet lijkt te werken? Ben je beschikbaar op doordeweekse dagen tussen 14.00 en 21.00 uur en in de weekenden tussen 09.00 en 21.00 uur? En spreek je vloeiend en schrijf je foutloos Nederlands en Frans. Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

 

Voor onze klanten binnen het Multiclient team zijn we op zoek naar een Social Media Engagement Specialist.

 

RIFF Digital Engagement is een uitdagende werkplek waar je je talenkennis maximaal kunt inzetten en waar je creativiteit alle ruimte krijgt. Je vertegenwoordigt verschillende merken op hun social media-kanalen. Als Social Media Engagement Specialist moet je zelfstandig kunnen werken. Je gebruikt je empathisch vermogen en je creativiteit om op een effectieve manier te communiceren met je klanten en hun online ervaring te optimaliseren.

Binnen het team werk je voor twee internationaal opererende Nederlandse bedrijven. Het eerste bedrijf heeft winkels met een breed assortiment in heel Europa. Het tweede bedrijf het online Tuincentrum voor planten en bloembollen en verkoopt deze in heel Europa.

 

Wat ga je doen?

 • Je houdt alle uitlatingen over onze opdrachtgevers bij;
 • Je reageert proactief op vragen van klanten over de producten en diensten van onze opdrachtgevers;
 • Je verbetert de klantervaring op alle social media-kanalen, forums en recensiewebsites en streeft naar 100% klanttevredenheid;
 • Je onderhoudt contact met de productspecialisten van onze opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat de informatie die je hun klanten geeft 100% correct is;
 • Je deelt je kennis met de productspecialisten van onze opdrachtgevers zodat zij hun producten en diensten kunnen verbeteren.

 

Wie ben je?

Je hebt ervaring in de klantenservice en vindt het leuk om klanten van verschillende merken te leren kennen op social media. Je houdt ervan om naar oplossingen te zoeken en advies te geven. Je spendeert graag tijd op social media, bent goed met taal en weet jouw kennis en advies om te zetten naar creatieve antwoorden.

Verder:

 • HBO-/WO-denkniveau;
 • Je spreekt vloeiend en schrijft foutloos Nederlands en Frans;
 • Je bent elke week 6 tot 18 uur beschikbaar op doordeweekse dagen en in de weekenden.

 

Wat kunnen wij je bieden?

 • Een competitief salaris van €12,50 bruto per uur. Dit is nog zonder toeslagen voor avonden, nachten en weekeinden.
 • Een flexibel minimum-maximumcontract van 6 tot 18 uur met mogelijkheden om in de ochtend, ‘s avonds of in het weekeinde te werken. Goed te combineren naast je studie of een andere bijbaan. Een functie als Social Media Engagement Specialist is ook geschikt voor jonge professionals die op zoek zijn naar een succesvol begin van hun carrière.
 • Je krijgt merk- en producttrainingen en trainingen op het gebied van klantenservice en social media.
 • We stimuleren persoonlijke ontwikkeling en bieden je de mogelijkheid om door te groeien tot Team Lead of Client Manager.
 • Je werkt voor een internationale organisatie die zich bezighoudt met zinvolle innovaties.
 • Een open, informele en transparante werkomgeving.

 

Waar ga je werken en hoe gaan wij om met Corona?

Ons kantoor bevindt zich in Amsterdam en is dichtbij metrostation Overamstel. Sinds de Corona uitbraak werken wij net veel anderen vanuit huis. Ons motto is Be Digital Stay Human, daarom verwachten we in de toekomst ook nog gedeeltelijk vanuit huis te kunnen werken, waarbij we ook een deel van de tijd met onze collega’s nog naar kantoor zullen komen! We werken samen met verschillende teams voor diverse klanten én in meerdere talen, dus je kunt de hele dag omgaan met collega’s uit verschillende landen. Ben jij wel op kantoor te vinden? Daag één van jouw collega’s uit voor een potje tafeltennis of pool!

 

Over RIFF

RIFF is een digitaal full-service bureau gespecialiseerd in het bieden van oplossingen en services voor de gehele digitale klantreis. Wij helpen bedrijven bij alle vraagstukken voor hun eigen klanten. Zij kunnen bij ons terecht voor hulp bij o.a. digitale strategie, online marketing en content en voor klantenservice en klantcontact via diverse kanalen. Zowel voor, tijdens als na de aankoop. Wij werken onder andere voor merken zoals Philips, McDonald’s, Schiphol Group, KNVB, Volvo, Nikon, Signify (Philips Lighting) en The Ocean Cleanup.

Ons uitgangspunt is onze visie: ‘Be digital, stay human”

Zijn wij een match?

Herken je jezelf in deze functie? Reageer dan door jouw CV en motivatiebrief te sturen via onderstaand formulier.

Voor vragen kan je contact opnemen met Tim van Beek op 06 1124 7398 of mail naar working@riffonline.com.Partners