Monitoring & Webcare - In contact met je klant

Social media zorgt ervoor dat het makkelijk is om met bedrijven in contact te komen. Bovendien kun je een vraag of klacht in een keer met een breed publiek delen. Dit biedt jou de kans om hier op in te spelen waardoor je de controle houdt over wat er over jouw merk gezegd wordt.

 

Met webcare kunnen wij vragen beantwoorden en advies geven, maar ook uit eigen beweging een helpende hand bieden waar dat nodig is. Dit de perfecte manier om op effectieve wijze klachten op te lossen.

Webcare helpt je op weg naar tevreden klanten en een positieve merkbeleving. Verbetering van het sentiment van jouw klant is voor ons daarom net zo belangrijk als een hoge reactiesnelheid.

Tone-of-voice

Samen stellen we het medewerkersprofiel op. Belangrijk is dat we hierbij altijd zoeken naar naar creatieve en nieuwsgierige mensen die graag eigenaarschap tonen. Vervolgens stemmen we met onze klanten de tone-of-voice af die het team zal gebruiken tijdens de gesprekken op de verschillende social media kanalen. Door te communiceren met de gegeven merkstem van onze klanten, en de vrijheid om binnen de gestelde kaders zelf te reageren (en niet met vaste scripts), wordt de eindklant op een snelle, juiste en persoonlijke manier te woord gestaan.

 

Specialisten

Onze getrainde specialisten zijn échte productexperts voor onze opdrachtgevers. Dankzij social listening kunnen wij mogelijke verbeterpunten van de eindklant aandragen die in enkele gevallen zelfs geleid hebben tot een verdere optimalisatie van een complete productlijn!

 

Binnen RIFF leveren wij onze monitoring en webcare diensten vanuit ons Digital Engagement Center in Amsterdam aan onder andere Philips, McDonald’s, Volvo, Nikon, Signify (Philips Hue), KNVB en Action.

philips-hue
Klantcase: Philips Hue

Weten hoe wij dit voor Philips Hue doen en wat het heeft opgeleverd?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!