Passagiers contactdiensten

RIFF biedt volledige passagiers contact diensten voor luchthavens met een geheel nieuwe omnichannel-aanpak die aansluit bij de veranderende behoeften van klanten. Het is onze ambitie om passagiers in de terminal nog beter en efficiƫnter te helpen bij vragen of problemen.

 

Schiphol case

Een van onze bekende omnichannel-activiteiten is Schiphol. RIFF heeft in opdracht van Schiphol een volledig nieuw klantcontactcentrum opgezet en dagelijks klantcontact verzorgd met een team van meer dan 100 professionals. RIFF verzorgt alle klantcontacten via alle digitale en directe contactkanalen zoals telefonie, WhatsApp en messenger en op locatie met een speciaal opgeleid team. In samenwerking met onze klanten monitoren we continu de klantervaringen en worden de passagiersdiensten indien nodig verbeterd.

 

Persoonlijke, zelfbedieningsinformatiepunten

Het speerpunt van onze aanpak is het versterken van het persoonlijk contact tussen de luchthaven en de passagiers. Tegelijkertijd zien we de toegenomen behoefte aan digitalisering.

Naast het verstrekken van informatie via de gebruikelijke kanalen zoals telefoon, e-mail en de verschillende sociale mediakanalen, zijn nu self-service informatiepunten opgezet op Schiphol. Deze informatiepunten zijn verspreid over meerdere locaties in de terminal en stellen passagiers in staat hun vluchtinformatie op te zoeken, plattegronden te raadplegen en veelgestelde vragen en antwoorden te bekijken.

Uniek is de mogelijkheid voor passagiers om rechtstreeks met een medewerker te communiceren via een videogesprek en, indien nodig, wordt een Mobile Personal Assistant (MPA) ingeschakeld om de reiziger ter plaatse te helpen.

Diensten klantcontact

Digitaal klantcontact strategie

Je digitale klantcontactstrategie is onderdeel van je overkoepelende digitale strategie. Dat hoort zichtbaar bij elkaar. Wij helpen je om je online stem te ontdekken en je online op de kaart te zetten.

Lees meer
Quickscan community management & webcare

De eerste stap op het pad naar social media succes is een relevant overzicht van de huidige stand van zaken. Met een quickscan schetsen wij een beeld van de activiteiten en de performance van je social media kanalen. Wij helpen je de social media kansen te benutten voor jouw bedrijf.

Lees meer
Consultancy, workshops & trainingen

Wil je alles weten over webcare en social media engagement? Onze social media consultants en specialisten kunnen jou en je team de fijne kneepjes van het webcarevak leren.

Lees meer
Social media rapportages

Social media rapportages geven inzichten in het gedrag van jouw volgers op social media. En ook in wat het effect is van de content die jij plaatst. Zo weet je of je inspanningen voldoende opleveren.

Lees meer
Ratings & reviews

Jouw klanten laten waardevolle feedback achter over jouw product of dienst. Reacties op de feedback wordt door je klanten ervaren als waardering. Daarnaast geeft het interessante inzichten in klantervaringen.

Lees meer
Community management

Met Community Management bouwen we online aan jouw merk. We gaan het gesprek aan met jouw fans en volgers, en we leren van hen. Waar ligt hun behoefte als het gaat om jouw producten en diensten?

Lees meer