Digital engagement

Welkom bij RIFF! Wij zijn het menselijke aspect in deze digitale wereld. Wij maken elk contact met jouw klanten persoonlijk.

Digital engagement

Online en op social media kan iedereen zijn vragen kwijt, zijn ervaringen delen of advies krijgen. En juist daar komen wij voor jou in actie!

Social sales, webcare, of community management? Wij zorgen ervoor! En voor alles wat daar bij komt kijken. Met de juiste tone-of-voice, uitgebreide productkennis en persoonlijke aandacht. Wat we precies doen? En hoe? Dat leggen we natuurlijk graag aan je uit!

 

Hoe doen we dat?

Wij werken met creatieve en nieuwsgierige mensen, die digital savvy zijn en verantwoordelijkheid aan kunnen. Met uitgebreide kennis van merk en producten staan we jouw klanten met de juiste tone-of-voice op een persoonlijke wijze te woord. Zo bewaken wij de reputatie van jouw merk en zorgen we voor een positieve ontwikkeling van het sentiment van jouw klanten. Alles om de merkbekendheid en merkwaarde te vergroten.

 

Wij zijn aanwezig op de kanalen waar jouw klanten hun stem en geluid laten horen. Van Facebook tot videocall, van Instagram tot Whatsapp, en ook Trustpilot of Amazon. Jouw klant bepaalt niet alleen waar, maar ook wanneer ze ons kunnen vinden. Ons kantoor is namelijk het gehele jaar 24/7 open.

 

Maar we doen dit niet alleen. We doen dit graag met jou samen. Samen werken we naar het juiste plan. Samen bepalen we de tone-of-voice die bij jouw merk past. Samen zorgen we ervoor dat onze mensen échte productexperts worden. Samen maken we onze samenwerking tot een succes, laten we jouw fanbase groeien en maken we fans tot ambassadeurs.

Diensten klantcontact

Digitaal klantcontact strategie

Je digitale klantcontactstrategie is onderdeel van je overkoepelende digitale strategie. Dat hoort zichtbaar bij elkaar. Wij helpen je om je online stem te ontdekken en je online op de kaart te zetten.

Lees meer
Quickscan community management & webcare

De eerste stap op het pad naar social media succes is een relevant overzicht van de huidige stand van zaken. Met een quickscan schetsen wij een beeld van de activiteiten en de performance van je social media kanalen. Wij helpen je de social media kansen te benutten voor jouw bedrijf.

Lees meer
Passagiers contact diensten

RIFF biedt volledige klantcontactdiensten voor luchthavens met een geheel nieuwe omnichannel-aanpak die aansluit bij de veranderende behoeften van klanten. Het is onze ambitie om passagiers in de terminal nog beter en efficiënter te helpen bij vragen of problemen.

Lees meer
Consultancy, workshops & trainingen

Wil je alles weten over webcare en social media engagement? Onze social media consultants en specialisten kunnen jou en je team de fijne kneepjes van het webcarevak leren.

Lees meer
Social media rapportages

Social media rapportages geven inzichten in het gedrag van jouw volgers op social media. En ook in wat het effect is van de content die jij plaatst. Zo weet je of je inspanningen voldoende opleveren.

Lees meer
Ratings & reviews

Jouw klanten laten waardevolle feedback achter over jouw product of dienst. Reacties op de feedback wordt door je klanten ervaren als waardering. Daarnaast geeft het interessante inzichten in klantervaringen.

Lees meer
Kwaliteitsmonitoring & coaching

We vinden kwaliteit leveren zeer belangrijk. Daarom monitoren wij de kwaliteit van onze medewerkers. We bespreken de kwaliteit zowel in teamverband als per individu. Periodiek houden we graag een kalibratiesessie met jou, om te zien of onze kwaliteit voor jou ook nog altijd voldoet.
We coachen onze eigen teams op kwaliteit, maar kunnen dat ook voor jouw interne team doen. Wij verzorgen kwaliteitsmonitoring en coaching in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Italiaans.