RIFF wordt geleid door zakelijke en digitale experts die ervaring, passie en de drang naar innovatie combineren.

 

 

Tobias Walraven

Als succesvol ondernemer in de communicatie service industrie heeft Tobias zichzelf meerdere keren bewezen. Nadat hij in 1985 SNT opzette, een van de eerste CRM outsourcing bedrijven, verdubbelde de grootte van het bedrijf elk jaar. Bovendien wist hij een succesvol IPO te realiseren in 2000. Met de buy & build die volgde, met meer dan 25 overnames in heel Europa, wist hij als CEO het bedrijf uit te bouwen tot een toonaangevende Europese speler met meer dan € 550 miljoen aan inkomsten in 2004.

Sindsdien is hij door zijn betrokkenheid bij verschillende innovatieve CRM-startups en zijn eigen ondernemingen, waaronder The Webcare Company, voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector. Dit maakt hem in staat om de juiste bekwame mensen en relevante state-of-the-art bedrijven samen te brengen om RIFF te creëren. Met zijn track record en persoonlijke drive is Tobias duidelijk de juiste persoon om de wereldwijde buy & build-strategie te beheren die RIFF zal laten groeien naar wereldwijd marktleiderschap.

Don’t build links, build relationships.

E: tobias.walraven@riffonline.com

Bert van der Schelde

Bert kan het beste omschreven worden als een ervaren hands-on CFO binnen het werkveld van Finance IT en Commerce. Hij slaagde erin om Mendix, het snel groeiende wereldwijde software bedrijf, succesvol naar een hoger niveau te brengen. Voorafgaand aan zijn succes bij Mendix transformeerde hij als CFO van Logica PLC $1.5B aan outsourcing activiteiten van individuele lokale bedrijven naar een wereldwijde outsourcing activiteit met operationele delivery centers in India, de Filippijnen, Marokko en Oost-Europa.

Via verschillende functies van financieel directeur in grote en opschaalbare bedrijven én servicegerichte organisaties, waaronder zijn Finance Director en CFO-functies bij Boskalis Westminster en Logica PLC, heeft Bert een sterke internationale ervaring opgebouwd binnen alle aspecten van Finance.

It always seems impossible until it’s done

E: bert.van.der.schelde@riffonline.com