RIFF Digital Engagement

Partner voor digitale transformatie in klantcontact diensten!

Over RIFF Digital Enagement

RIFF Digital Engagement is onderdeel van RIFF, hét full-service bureau gespecialiseerd in het bieden van oplossingen en services voor de gehele digitale klantreis.

 

Wij helpen bedrijven de overgang te maken van (online) klantenservice naar een volledige digitale betrokkenheid van de klant en/of het opzetten van een omnichannel omgeving voor klantcontact.

Be digital, Stay human

De manier waarop klanten kopen verandert. Ze verwachten een naadloze digitale ervaring. Ze worden in één klik klant. Maar let op, ze zijn ook net zo snel weer weg. Loyaliteit wordt belangrijker dan ooit. Om in dit snel veranderende digitale landschap menselijk en persoonlijk te blijven, kunnen bedrijven niet zonder de hulp van specialisten. Strategen voor het grote plan, experts voor de uitvoer van ieder aspect. 

Omnichannel klantcontact

Ieder bedrijf, in elke sector, lokaal of internationaal, zal de komende jaren digitaal moeten denken en doen, om klanten te behouden en succesvol te blijven. RIFF Digital Engagement verrijkt, verbetert en koestert relaties via al uw (online) kanalen. Dit leidt tot een consistent merkbeeld en uiteindelijk tot een hogere conversie. Wij zijn dé aanbieder voor onmichannel klantcontact, het monitoren, meten en vergroten van de klantinteractie. 

Onze medewerkers zijn praktisch en proactief. Op basis van een solide strategie zullen we snel alle nodige stappen en acties ondernemen. Wij begrijpen als geen ander dat elke organisatie direct voordeel moet halen uit ons werk. We bundelen krachten van toonaangevende partijen op het gebied van online klantenservice & klantbetrokkenheid.

We maken digitale communicatie menselijk!