RIFF is trots op wat we bereiken in samenwerking met onze klanten. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

Onze klanten

We willen de hofleverancier zijn voor zowel onze MKB-klanten als Multinationals. Hoe we dat doen? Door de beste service en diensten te bieden op het gebied van digital marketing en klantcontact. We helpen onze klanten hun digitale transformatie realiseren en te optimaliseren zodat ze altijd klaar zijn voor de toekomst.

Filter:
ANWB

In-house strategie, reputatiemanagement en mediamonitoring houdt ANWB op de weg. Ontdek meer over ons innovatieve partnerschap.

Lees meer
Royal Schiphol Group

Volledige klantcontactdiensten, aangepast op behoeften van de klant om hen aan Schiphol te binden. Gezamenlijk streven naar ultieme klantbeleving.

Lees meer
McDonald’s

McDonald’s wil zijn sociale kanalen verder uitbreiden: ruimere openingstijden en meer flexibiliteit.

Lees meer
Philips Hue

RIFF helpt Philips Hue om dag en nacht klanten te woord te staan op social media. We beantwoorden de meest uiteenlopende vragen, geven advies en helpen bij het doen van aankopen.

Lees meer
Nikon

Voor Nikon richt RIFF zich op community management en usergenerated content.

Lees meer
KNVB

KNVB wil toewerken naar een warmer en toegankelijk imago. Op de social media-kanalen was het sentiment erg negatief. KNVB wil hier verandering in brengen en ook op social media de ambitie voetbal om van te houden uitstralen.

Lees meer
Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

Contact