TERUGBLIK RIFF KENNISEVENT:
DE KRACHT VAN HET CUSTOMER JOURNEY DENKEN

Wanneer
09-05-2019
Tijd
13:00 - 18:00
Waar
Amsterdam

TERUGBLIK RIFF KENNISEVENT

Wat levert het op als u uw klanten van eerste klik tot laatste vraag een consistente ervaring biedt? Hoe zet u effectief al uw kanalen in om uw merk nog sterker in de markt te zetten? Deze vragen rondom de customer journey stonden centraal tijdens de eerste editie van RIFF kennisevent op 9 mei 2019.

De middag begon voor een volledig gevulde zaal met een boeiende sessie van Cris Donze van het Klantinteractie Research Instituut. Via een app gaven bezoekers live antwoorden op vragen over klantcontact binnen hun organisatie, die Cris vervolgens in de context van algemene trends plaatste. Hier tekende zich duidelijk af dat klantcontact verschuift van telefoon naar digitaal, waarbij klanten steeds meer zelfredzaam worden.

Aansluitend namen RIFF specialisten Jeroen, Karst en Marije ons mee in hun expertises – Conversie, Data analyse en Social Media. Rode draad in alle verhalen: betrek in je uitdagingen altijd meerdere afdelingen en disciplines. Succesvolle bedrijven hebben alle fases in de klantreis goed ingericht, maar echte uitblinkers combineren inzichten uit de ene fase om een in een totaal andere fase maximaal resultaat te halen.

Afsluitend nam co-founder Ludo Raedts ons mee in de groeiende rol van Customer Journeys binnen organisaties. Zijn opvallendste take-away: soms moet je klanten eerst teleurstellen om ze daarna pas echt gelukkig te kunnen maken. Hopelijk geldt dit niet voor het event, waarbij we een geslaagde middag afsloten met een leuke borrel waar nog volop werd nagepraat en genetwerkt. Tot de volgende keer!

Download hier de presentaties