RIFF is een digitaal full-service bureau gespecialiseerd in het bieden van oplossingen en services voor de gehele digitale klantreis. De mensen van RIFF begrijpen als geen ander dat hun werk resultaat voor de klant moet opleveren. Ze zijn doelgericht, no-nonsense en pragmatisch.

RIFF biedt diensten op het gebied van Digital Marketing en Omnichannel klantcontact.

Filter:
Digitaal klantcontact strategie

Je digitale klantcontactstrategie is onderdeel van je overkoepelende digitale strategie. Dat hoort zichtbaar bij elkaar. Wij helpen je om je online stem te ontdekken en je online op de kaart te zetten.

Lees meer
Quickscan community management & webcare

De eerste stap op het pad naar social media succes is een relevant overzicht van de huidige stand van zaken. Met een quickscan schetsen wij een beeld van de activiteiten en de performance van je social media kanalen. Wij helpen je de social media kansen te benutten voor jouw bedrijf.

Lees meer
Passagiers contact diensten

RIFF biedt volledige klantcontactdiensten voor luchthavens met een geheel nieuwe omnichannel-aanpak die aansluit bij de veranderende behoeften van klanten. Het is onze ambitie om passagiers in de terminal nog beter en efficiƫnter te helpen bij vragen of problemen.

Lees meer
Consultancy, workshops & trainingen

Wil je alles weten over webcare en social media engagement? Onze social media consultants en specialisten kunnen jou en je team de fijne kneepjes van het webcarevak leren.

Lees meer
Social media rapportages

Social media rapportages geven inzichten in het gedrag van jouw volgers op social media. En ook in wat het effect is van de content die jij plaatst. Zo weet je of je inspanningen voldoende opleveren.

Lees meer
Ratings & reviews

Jouw klanten laten waardevolle feedback achter over jouw product of dienst. Reacties op de feedback wordt door je klanten ervaren als waardering. Daarnaast geeft het interessante inzichten in klantervaringen.

Lees meer
Community management

Met Community Management bouwen we online aan jouw merk. We gaan het gesprek aan met jouw fans en volgers, en we leren van hen. Waar ligt hun behoefte als het gaat om jouw producten en diensten?

Lees meer
Social sales

Als partner op het gebied van social media helpt RIFF je ook stappen te zetten op het vlak van Social sales.

Lees meer