DE ULTIEME KLANTBELEVING VAN SCHIPHOL REALISEREN

Briefing

Toegankelijkheid en kwaliteit; twee kernwaarden voor luchthaven Schiphol. Goede en persoonlijke service is daarom essentieel voor een hoge klanttevredenheid. Hoe versterk je het contact tussen de luchthaven en reizigers? Dat is een hele opgave omdat Schiphol via diverse contactkanalen en op de luchthaven vragen over vluchtinformatie, benodigde documenten of bagage ontvangt. Dankzij geïntegreerde klantcontactdiensten analyseert Schiphol de klantervaring en ontvangt feedback waarmee het processen continu verbetert.

Onze oplossingen

De effectieve oplossingen van het Customer Contact Center leiden tot positieve klantervaringen. Hoe zij ons bereiken? Via telefoon, chat, e-mail en social media. Een bewuste omnichannel-aanpak, zodat we precies aanwezig zijn waar de klant ons nodig heeft.

 

Naast het Customer Contact Center bieden we ook de service: Mobiele Persoonlijke Assistenten. Onze Mobiele Persoonlijke Assistenten zijn bereikbaar op de luchthaven zelf. Dat maakt het contact nóg persoonlijker. Dankzij innovatie verbeteren onze oplossingen continu en helpen we klanten sneller op weg. Zo tillen we de service van Schiphol naar een hoger niveau.

 

Phone & e-mail support

Oplossingen op maat en makkelijk te integreren met CRM-systemen.

 

Video call support

Persoonlijke service een boost geven met de juiste oplossing.

 

Mobile personal assistant

Direct de best mogelijke hulp en een zorgeloze reis voor klanten.

 

Chat & social media engagement

Monitoren, reageren op vragen en zo de betrokkenheid vergroten.

portret_birgit_otto_600
Birgit Otto
Executive Vice President & COO
bij Schiphol Group:

“In onze aanbesteding waren we op zoek naar een expert op het gebied van klantcontact die ons meeneemt in de ontwikkelingen en die waardevolle oplossingen biedt voor onze klanten. RIFF is geen traditioneel callcenter maar een ontwikkelaar van digitale oplossingen die ze gebruikt voor klantcontact. RIFF doet dit vanuit het perspectief van ‘be digitaal, stay menselijk.’ Digitale oplossingen benaderd vanuit een menselijk perspectief.”

Resultaten
4.6 / 5

Klanttevredenheidsscore

Meer weten? Neem dan nu contact op.
Tobias Walraven
CEO

Meer weten over de omnichannel aanpak? Of wil je weten wat we nog meer kunnen betekenen op het gebied van passagiers contact diensten? Neem contact met mij op.

 

Contact