Arla
volledig ontzorgd

De uitdaging

Arla Foods is een bekend en gevestigd merk in Europa. Vanuit het hoofdkantoor in Denemarken groeide het naar nummer 1 in de biologische zuivelindustrie en naar de 4e grootste zuivelproducent ter wereld.

De hoofdactiviteit komt echter nog steeds uit Europa. Met een ambitieus doel in de markt in Zuidoost-Azië (SEA) had Arla een slimme en daarom digitale aanpak nodig om de markt uit te dagen. Het belangrijkste was dat de installatie van Arla SEA moest worden gevolgd; Arla in SEA heeft zijn regionale hoofdkantoor in Kuala Lumpur vanuit waar de regionale strategie wordt uitgerold naar de afzonderlijke landen.

De oplossing

Voor Arla foods heeft RIFF (APAC) een mix aan diensten en oplossingen ingezet om het doel te bereiken.

Digital technology
RIFF maakt individuele websites voor alle afzonderlijke landen, beginnend in Filippijnen, Singapore en Indonesië.

Digital content
RIFF maakt de lokale inhoud voor de afzonderlijke landen om te delen op de website en sociale media.

Digital marketing
RIFF zorgt voor alle advertentiecampagnes en biedt doorlopende SEO-, SEM- en CRO-services.

Digital engagement
RIFF gebruikt een gecentraliseerd digitaal engagementcentrum in Jakarta om de dag- en avonduren van de SEA te dekken, terwijl RIFF Nederland de ‘nachtdienst’ zal dekken.

Resultaten

Voor Arla foods heeft RIFF (APAC) een strategie geleverd die exact overeenkomt met het doel van Arla: een regionale opzet vanuit Arla’s kantoor in Kuala Lumpur. Daarvandaan werken we met een gecentraliseerde digitale toolbox en standaard manier van werken. En daar kunnen de lokale markten ook van profiteren.

Vanaf hier kunnen we opschalen naar onder andere; Maleisië, Vietnam, Bangladesh, Japan, Zuid-Korea, Hong Kong en de EMEA-markt.

Meer weten over deze case?
Ludo Raedts
Founding Partner

Meer weten over deze case? Of wil je weten wat RIFF voor jou bedrijf kan betekenen? Neem contact met me op.

 

T: +31883450300

E: ludo.raedts@riffonline.com

Partners